Vem står bakom programmet?

Några ord av HemEkonomi.com's fader.

Jag arbetade utomlands i ett par år, bodde ensam och funderade inte så mycket på ekonomi. Jag hade bara mig själv att tänka på och om pengarna inte skulle räcka till någon månad så skulle det bara drabba mig själv.

Sedan hände något. Faktum är att det var det bästa som någonsin hänt - familj.

Med ansvaret som familjeförsörjare kände jag behovet av en bättre överblick över familjens ekonomi, och möjligheten att kunna planera lite mer långsiktigt. Efter att ha letat ett tag på internet konstaterade jag att programmet jag letade efter inte fanns.

Programmen jag hittade var så avancerade, eller bara onödigt krångliga, att jag helt enkelt varken hade tid eller lust att sätta mig in i dem. De flesta krävde dessutom installation på min PC, och jag kände mig otrygg i att installera program från någon okänd aktör på mjukvarumarknaden, särskilt billiga eller gratis sådana.

"Dags att kavla upp ärmarna och ta tag i saken" tänkte jag.

Lättare sagt än gjort, men efter många sena nätter och med mycket hjälp från bekanta, diverse forum på nätet och en och annan konsult finns nu en fullt fungerande version av vad vi hoppas blev webbens enklaste program för privatekonomi.

Sedan våren 2006 driver Mattias Svensson HemEkonomi.com med F-skatt.

Hårdvaran vilar säkert hos Loopia AB, Sveriges största webbhotell.

Menu:

Användare #
:

""

 

Rekommenderas

- Hitta lånet
- Finansportalen