hemekonomi gratis

Gratis, enkelt och roligt

Gratisversionen av hemekonomi.com är förmodligen ditt enklaste och roligaste sätt att få översikt och kontroll över din och familjens ekonomi. Ingen bokföring, dela bara in dina inkomster och utgifter i kategorier.

Du sköter allting on-line, du är anonym och du riskerar inte att förlora några data om din egen dator skulle strula (Loopia AB tar backup dagligen). Dessutom kan du ju logga in var som helst ifrån, till och med från mobilen.

Budgetverktyget låter dig göra en budget för varje enskild månad, du kan även snabbt och lätt kopiera tidigare månads budget om du vill använda samma siffror.

I kassaboken registrerar du dina olika utgifter - du öronmärker helt enkelt varje kvitto med en kategori när du har handlat. Om man inte ägnat ekonomin så stor uppmärksamhet tidigare kan det vara bra att börja med enbart kassabok första månaden för att få ett hum om vart pengarna går, och sedan göra en budget för nästa månad när man vet lite bättre hur det ligger till.

Självklart kan du bestämma helt själv vilka och hur många olika kategorier du vill dela in dina utgifter och inkomster i. Hitta din egen balans - med för många kategorier tappar man överblicken och fastnar i detaljer, men med för få kategorier är det också svårt att få ett grepp. Du kan använda standardkategorierna till en början och sedan flytta dina transaktioner när du kommit på vilka kategorier du skulle vilja använda.

När du väl gjort jobbet med att lägga in dina kvitton i kassaboken kan du när som helst få en rapport över hur du ligger till, både i siffror och diagram. Sammanställningen visar även en lättläst jämförelse mot din budget så att du ser hur mycket du har kvar att spendera i varje kategori.

Hushållsbudget - ekonomi hemma - enklare helt enkelt. Och så mycket roligare!

Skapa konto och sätt igång direkt
Allt du behöver registrera är ett
användarnamn och ett lösenord!


Programmet innehåller också några funktioner som inte är direkt relaterade till ekonomi men som också kan vara till nytta:

 • Telefon- och adresslista (för den som inte redan har det hos någon annan av de hundratals nättjänster som erbjuder det, webmejlsajter mm)
 • Kalender för noteringar om födelsedagar och annat (Plusversionen skickar även ut påminnelser via epost och sms)
 • Internetfavoriter - har du någonsin haft ett internet-bokmärke sparat på datorn där hemma, surfat på skolan/jobbet och önskat att du hade bokmärket på den datorn också? Här kan du samla alla dina favoritlänkar på internet i en alldeles egen on-line favoritlista. Ett klick och din länk öppnas i ett nytt fönster, precis som vanligt!
 • Observera att ett konto med gratisversionen kräver att du loggar in minst en gång varje år, annars raderas ditt konto.

  Menu:

  Användare #
  :

  ""

   

  Rekommenderas

  - Hitta lånet
  - Finansportalen