hemekonomi plus

PLUS-versionen

PLUS-versionen av hemekonomi.com är en utökad version av det enkla och roliga on-line programmet. Det kostar för närvarande 10kr/månad. De olika funktionerna får här nedan en kort beskrivning.

De två största nyheterna i PLUS-versionen är förmodligen brytdatum och konton. Du kan själv välja vilket datum din månad skall börja (ex. 25e, 27e etc.). Du kan nu registrera varje transaktion med ett konto, på så sätt kan du följa saldot på ditt konto, både historiskt och framåt i tiden, mycket praktiskt när du gör din budget. I ett linjediagram ser du genast om pengarna räcker till eller om du hamnar under nollan - och du ser det flera månader i förväg så du har god tid på dig att planera om.

Andra småförändringar är att du kan dela in dina utgifter i fasta eller rörliga. Du kan välja färg på dina kalendernoteringar, kalendern har dessutom fött en datumväljare som underlättar nya noteringar. Du kan ta fram en rapport för valfria datum och det finns ett antal nya diagram.

Funktion för lån har det pratats om länge, nu är den här. Du lägger in dina lån på några sekunder, sedan får du fortsättningsvis diagram som visar hur mycket du har kvar att amortera och du ser hur dina räntekostnader förändras över tiden.

Den efterlängtade modulen för sparande är äntligen färdig. Du anger enklet hur mycket du vill spara ihop, och datorn ger dig ett tydligt diagram över hur det går för dig.

Återkommande utgifter kan du smidigt hantera med ett särskilt tillägg till budgetverktyget. Ange hur många gånger utgiften kommer per år, vilket belopp, och datorn räknar ut årskostnaden och månadssnittet. Med en enkel knapptryckning kommer dessa siffror sedan in i din budget och/eller kassabok varje månad!

En rolig funktion för Bil där du kryssar i vilka kategorier som hör till bilen och du ser lätt vad den egentligen kostar dig. När du lagt in ett par mätarställningar ser du även vad din bil kostar att köra per kilometer eller mil, alla kostnader inräknade eller bara i drivmedel. Praktiskt när man skall samåka och inte vet vad man skall ta betalt =)

Praktisk funktion för boendet, särskilt för den som har hus. Som ovan kan du enkelt kryssa i vilka kategorier som gäller boendet (driftskostnader, lån etc.) och få en liten rapport. Du kan registrera mätarställningar på el, vatten etc. för att se att förbrukningen inte skenar iväg.

Påminnelser från kalendern - kan det vara något? Du kan få små påminnelser om dina noteringar eller födelsedagar både via epost och sms!

Skapa konto och sätt igång direkt
Allt du behöver registrera är ett
användarnamn och ett lösenord!

Du registrerar dig för gratisversionen, väl inne kan du uppgradera till PLUS när du vill.Det kan förståss kännas som att ge upp sin anonymitet att registrera sitt mobilnummer, men epost är ju lite mer anonymt (särskilt om du använder ett epost-alias, dvs. en epostadress som bara vidarebefordrar till din riktiga adress). Om du har en mobil som inte är registrerad hos operatören eller katalogtjänster, eller helt enkelt anser tjänsten så super att du inte bryr dig att ditt nummer finns ihop med dina ekonomiuppgifter, så kan du även få påminneser via sms. Vårt åtagande att inte utlämna dina uppgifter till tredje part och inte heller titta på din information i annat än supportsyfte när du så begär gäller givetvis i allra högsta grad.

Ett konto med PLUS-versionen är skyddat från utrensning under hela perioden som du betalt för (ett gratiskonto raderas efter det att användaren inte loggat in på ett år).

Menu:

Användare #
:

""

 

Rekommenderas

- Hitta lånet
- Finansportalen